Alternative måder at spendere de lange efterårsaftener på

dildo - private play
Alternative måder at spendere de lange efterårsaftener på
Henrik Andersen
-
12/10/2021
-

Sommeren i Danmark er forbi, og efteråret har taget over. Det betyder at vi går en lang periode med lange, kolde, efterårsaftener i møde.

Som single, kan efteråret og vinteren føles meget lang og meget kedelig, da der ikke er helt så meget at lave som når det er sommer.

Mange ender med at sidde og stene Netflix hver aften, og det er da også meget underholdende, men hvis man gør det hver aften i 6 måneder, ender det hurtigt med at blive ganske kedeligt.

Forslag til aktiviteter

Hvis du hører til én af dem, der ikke kan finde på, hvad du skal foretage dig af sjove ting, så læs videre her. Her får du nemlig to gode forslag til alternative måder, du kan spendere de at bruge de lange efterårsaftener på:

1. Eksperimentér med sexlegetøj og frækt undertøj

I de mørke, kolde efterårsaftener, vil de fleste gerne bare blive under dynen og hygge sig. Et godt alternativ kunne dog være at bruge aftenerne på at lære dig selv, og sin partner, endnu bedre at kende. Det kunne f.eks. være ved klassisk rollespil eller udklædning i frækt undertøj eller kostumer.

En anden sjov og fræk måde kunne være at eksperimentere med den store verden af sexlegetøj. Er sexlegetøj noget, du ikke er vant til at bruge, så start stille og roligt. Det kunne fx være ved at købe noget ganske almindeligt sexlegetøj i form af en dildo.

En dildo er noget af det mest populære og almindelige sexlegetøj, der findes, og de fleste har nok også prøvet at bruge én. I dag er det muligt at få et hav af forskellige former for dildoer – i alle muligt former, farver og størrelser. Så det er noget for alle!

Fx findes der dildoer, der ligner en rigtig penis med penishoved og tydelige markeringer af blodårer. Der findes dobbelt dildoer, og kæmpe dildoer, og så findes der dildoer, der er lavet af glas.

Denne slags dildo er næsten små kunstværker og ganske flotte at se på. Og da de er lavet af glas, er det muligt at eksperimentere med forskellige temperaturer når man bruger dem.

De holder nemlig rigtig godt på temperaturen, netop fordi de er fremstillet af glas. Man varmer den op ved at lægge den i varmt vand i nogle minutter, og køler den ned ved at lægge den i køleskabet, eller fryseren. Når man efterfølgende bruger glas dildoen til at tilfredsstille sig selv, giver det en meget unik og pirrende fornemmelse.

Private Play er en sexwebshop, som forhandler sexlegetøj i høj kvalitet, og de har et kæmpe sortiment af forskellige dildoer i alle typer og størrelser.

Så kig forbi deres webshop, og så er du sikker på at få dig nogle efterårsaftener, som med garanti ikke bliver kedelige.

2. Lær dig selv at spille guitar

At lære at spille guitar, er noget der tager lang tid. Men nu har du jo masser af tid til rådighed, så hvorfor ikke kaste dig ud i det? For det første er det sjovt at lære noget nyt, og for det andet hjælper det én til at kunne koncentrere sig bedre.

Og så er det bare sjovt at kunne spille nogle af de sange, man godt kan lide.

På nettet findes der masser af gode muligheder for at lære at spille guitar på egen hånd. Man kan fx gå på Youtube og se tutorial videoer, hvor man sagtens kan lære de forskellige grundlæggende ting såsom akkorder, skalaer med videre.

Copyright 2024 - Pilanto Aps